font

You are here: Home font
Showing 4 from 4 Items
 • Item thumbnail

  Çdo të premte: RAUNDI I kozmopolit KORFUZIT me autobus dhe anije. Duke filluar nga Parga ME AUTOBUS DHE VIA Igumenica në Ishullin e Korfuzit. VIZITA QENDRA HISTORIKE (Liston SHESHIT, SPIANADA, Agios Spiridon KISHA, VJETRA Kalaja, DHE FABRIKA SOAP. PASTAJ NE SHKO TE KANONI, Mouse Island (me pikëpamjet më fantastike të Korfuzit) për një orë kohë […]

  Book Now
 • Item thumbnail

  ÇDO Ekskursioni e hënë në Shqipëri: Një HAPI në një tjetër botë -Me autobus ose MINIBUS vizitoni Agioi Sarande – BOUTHROTO (BOUTRINTI), vendin arkeologjik & BLUE EYE (PARKU KOMBETAR më të famshëm në Shqipëri) me drekë (ME PROFESIONAL flet anglisht GUIDE) . Mos harroni të ketë pasaportën tuaj me ju (hyrjet në faqet arkeologjike nuk […]

  Book Now
 • Item thumbnail

  Çdo të enjte: ekskursion në (Jon ishujt) duke filluar nga Parga me një autobus dhe nga LEFKAS (NYDRI) me një NICE varkë fillon Cruise i njohur: kemi vizituar, LEFKAS Island (PER 2 SWIMMINGS në Porto KATSIKI DHE EGREMNI) -KEFALONIA (FISCARDO ) – ITHACA (HOME Ulysse’S) -EX ONASIS ISLAND (Scorpios PËR NJË not tretë) – PAPANIKOLI’S […]

  Book Now
 • Item thumbnail

  Kanë një ditë të madhe në Paxi me anije pirate më të mirë dhe të eksplorojnë Shpella e lashtë Jon. Gëzojnë një dalje në det plot surpriza !!

  Book Now