Komunikim

Travel Agency 14, Spirou Livada str, Parga

Skarpos Tours është e vendosur në Parga bukur (Greqi) . Ne ju ofrojmë Tours paharrueshëm , me cilësi të lartë Shërbimet & dhe marrëveshjet nuk mund të humbasë . Mos ngurroni të na ( 24h ) çdo ditë kontaktoni !

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

We will not use your information in any way besides contacting you.
By sending this message you agree that
we can use the information above to contact you

Skarpos Tours udhëheq tregun turistik , me të drejtë për aftësitë e tij dhe për profilin e saj të biznesit . Kompania beson partnerët dhe miqtë e tyre , me të cilët zhvillon dhe zgjeron gamën e aktiviteteve të saj . Partnerët e biznesit të kontrolloni me kujdes kushtet e tregut turizmit dhe të reagojnë menjëherë për të gjitha ndryshimet . Kompania është e bazuar në Greqi , sidomos në zyra Parga.Our është e vendosur në qendër të qytetit , duke siguruar qasje të lehtë dizajn modern dhe një mjedis miqësor . Mos hezitoni të na vizituar

Special Greek Ministry of Tourism Badge ΕΟΤ – 06.23.E.61.00.00312.0.1.