Vekios Club

You are here Home Hotelet Vekios Club

Mirë se vini në Vekios Studios, vend i përkryer për të filluar pushimet tuaja verore në Parg drejtë në frontin e Kënetës. Zbuloni një vend ku deti dhe qielli hypnotizon shpirtrat aventureske. Në Vekios Studios do të zbuloni një bilanc të bukur ne rehati dhe stil, duke ofruar pamje madhështore të Detit ioniu. E vendosur në mënyrë ideale në zemër të plazhit kënetë tërheq vizitorët me vendndodhjen e saj kryesor dhe pamje madhështore te detit

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>