Valtos Beach

You are here Home Hotelet Valtos Beach

“Ne e dimë se nuk ka asnjë vend tjetër si në shtëpi. Megjithatë, ne bëjmë çmos për të bërë mysafirët tanë të ndjehen si ata kanë vizituar miq të mirë. “

Gkogkozotou Family

 

Parga është një vendpushim piktoresk turistik ndodhet 68 km në veriperëndim të Prevezës dhe 50 km në juglindje të Igumenica. Ajo i përket prefekturën e Prevezës, Epirit dhe është një nga qytetet më të bukura të Greqisë me ngjyra të gjalla ishull. Qyteti me rrugët e tij të ngushta shtrirë nën hijen e kalasë mesjetare në kodër, nga ku mendimi i Detiti

noniou dhe në ishullin e Shën Marisë me kapelës pak është mbresëlënëse.

 

Për qëndrimin tuaj në të bukur Parga ju do të gjeni në hotel Valtos Beach në Marsh dhe grupi Gogozotos rezidencën në qendër të fshatit, ku ju do të gëzojnë shërbime cilësore për të dini se si më së miri rajoni ynë

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>