Preveza City

You are here Home Hotelet Preveza City

Prevezë Hotel City është i vendosur në qendër të qytetit të Prevezës dhe shumë afër qendrës tradicionale, historike dhe dyqane. Qyteti i Prevezës është tani një destinacion ideal plot vitalitet dhe të infrastrukturës për të gjithë mysafirët. Magjia e vendit dhe populli të ngrohtë dhe mikpritës janë një tipar të veçantë të zonës.

 

Prevezë Hotel City është i vendosur nga element unik i banimit ideale për tregtarët, të gjithë mysafirët tanë dhe ata që me të vërtetë duan të gëzojnë pushimet e tyre. Rinovuar, e bukur, me një stil të veçantë estetike plotëson kërkesat dhe kushtet e nevojën tonë për shërbim të madh dhe një nivel shumë të lartë.

 

Zona zbukuron vende të veçanta monumente të tilla të rëndësishme, gjurmët e këmbëve të rrugën unike historike të qytetit të Prevezës, plazhet e bukura, destinacionet unike ekologjike. Rezultati është strehim ideal për nevoja të ndryshme.

 

Hoteli Preveza City, e vendosur në zemër të qytetit dhe është vetëm 3 km nga aeroporti i Aktion si 95 km nga porti ndërkombëtar të Igumenica dhe 2 ½ orë nga Selanik nëpërmjet rrugës Egnatia. Prevezë Hotel City është i vendosur shumë afër pafund brenda 60 kilometra plazhe në të gjithë bregdetin perëndimor. Për më të kërkuar vizitor do të gjeni plazhin e ëndrrave, që nga Preveza ofron nga gjiret e qetë me ujërat e cekët dhe rërë fine, deri në det të hapur me ujë të thellë dhe pebbles.

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>