Parga Beach

You are here Home Hotelet Parga Beach

Parga Beach Resort eshte projektuar posaçërisht për të kombinuar virtytet që duket peredimi i diellit grek ne det E vendosur në plazhin e kënetës Chrysogialli Parga, një vend magjik dhe të mrekullueshëm i cili ndjek stilin arkitektonik të ishullit.Ndjehen përgjithshëm i zonës dhe qytetin e Parga është përshkruar nga poetë dhe shkrimtarë që natyra këtu dëshironin të përkëdhel veten si diçka unike në Greqi.

 

Parga Beach Resort përbëhet nga 80 bungalot ndërtuar në një korije harlisur i pemëve 250-350 vjet dhe pemë frutore të shumta si dhe lule.

 

Hoteli ofron një pasuri të aktiviteteve për mysafirët, të tilla si shkolla sportet e ujit, shah në natyrë, shesh lojërash për fëmijë dhe një mori e detare të tjera dhe jo-sportive. Në dispozicion të mysafirëve do të gëzojnë garazhi parkimi privat dhe shërbime të tjera të specializuara.

 

Objektet e hotelit janë ideale për të pritur ngjarjet hotelieri dhe argëtuese për dasma, dhe çdo lloj tjetër.

 

Në lidhje me të gjitha, objektet e hotelit janë të aksesueshme për personat me aftësi të kufizuara. Ne nuk duhet të harrojmë ndjeshmërinë e hotelit për mjedisin demonstruar praktike.

 

Kazanët e riciklimit ekzistenca, përdorimi i frigoriferë gjelbër, panele diellore, refrigerants përdorim që nuk dëmtojnë ozonin, dyshekë dhe jastëkë ekologjike kokosi – mat, duke përdorur produkte lokale. Projektimi dhe ndërtimi i hotelit në lidhje me kulturën, shoqërinë dhe mjedisin.

 

E vendosur në bregdet hrisojiali – Marsh me qasje të drejtpërdrejtë në të, dhe ka qasje të drejtpërdrejtë në qytetin në mënyra të ndryshme. Kjo është vetëm një orë nga aeroporti i Aktion, 45 minuta nga qyteti i Prevezës. si prej 48 km nga porti ndërkombëtar të Igumenica dhe 3 ½ orë nga Selanik nëpërmjet rrugës Egnatia. Për shkak të shumëllojshmëri të gjerë të plazheve në këtë hotel, mysafiret do të gjejne plazhin e ëndrrave , siç Prefektura e Prevezës ka gjiret e qetë me ujërat e cekët dhe rërë fine, deri në ujërat e detit të hapur të thellë dhe pebbles.

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>