Liberte Maizonettes

You are here Home Hotelet Liberte Maizonettes

Të Liberte Maisonettes është 2.5 km nga qendra e Parga dhe 1.5 km nga plazhi Lichnos.
E vendosur në një pozitë të ngritur në mes ullinj të Maisonettes Liberte ofron pamje mahnitëse të detit Jon.
Të gjitha dhomat janë të dekoruara në mënyrë individuale dhe të shfaqë ajer te kondicionuar, televizor, aneks kuzhine, minibar, dhe qasje falas në internet.
Nuk është i lirë parkimi në vend

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>