Korfuz Oferta Speciale

You are here Home Eskursionet Korfuz Oferta Speciale

Çdo të premte: RAUNDI I kozmopolit KORFUZIT me autobus dhe anije.

Duke filluar nga Parga ME AUTOBUS DHE VIA Igumenica në Ishullin e Korfuzit. VIZITA QENDRA HISTORIKE (Liston SHESHIT, SPIANADA, Agios Spiridon KISHA, VJETRA Kalaja, DHE FABRIKA SOAP. PASTAJ NE SHKO TE KANONI, Mouse Island (me pikëpamjet më fantastike të Korfuzit) për një orë kohë të lirë. PAS NE Vizitoni famshme
Motër PALACE (ACHILLION) për 45 minuta (HYRJA nuk është i përfshirë në çmim). STOP NË BENITSES DHE vizita e fundit ËSHTË NË FABRIKEN Kumquat.

Në këtë turne ditë të plotë ne do të vizitojë Korfuzin, e dyta më e madhe e Ishujt Jon, dhe më të famshme të tyre.
Historia e ishullit është e ngarkuar me betejat dhe pushtimet. Trashëgimia e këtyre betejave është e dukshme në formën e kështjellave punctuating lokacionet strategjike në të gjithë ishullin. Dy prej këtyre kështjellave fus kapitalin e saj, i cili është i vetmi qytet në Greqi të jenë të rrethuar në një mënyrë të tillë. Si rezultat, kapitali i Korfuzit është shpallur zyrtarisht një Kastropolis (“qytet kështjellë”) nga qeveria greke. Korfuzit u kontrolluar prej kohësh nga Venecia, e cila revoltohet disa raste aksionesh turke, para se të bie nën sundimin britanik në vijim Luftërave Napoleonike. Korfuzit u lihen përfundimisht nga Perandoria Britanike, së bashku me ishujt e mbetur të Shteteve të Bashkuara e Ishujt Jon, dhe bashkimi me Greqinë moderne u mbyll në vitin 1864 sipas Traktatit të Londrës.
Ne do të fillojmë turne tonë me një vizitë në kala e vjetër, e cila është një kala e vjetër venecian i ndërtuar në një ishull artificial me fortifikimet përreth gjithë perimetrin e tij. Ne do të vazhdojmë turneun tonë me vizitën në kishën e Shën Spiridon, dhe Liston ku shumica e restoranteve dhe bistros bollëk. Ne vazhdojmë ekskursion tonë me ishullin, i njohur si Pontikonisi (kuptimi greke “ishull miut”).

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>