Ionian Ishujt

Every Thursday
You are here Home Eskursionet Ionian Ishujt

Çdo të enjte: ekskursion në (Jon ishujt) duke filluar nga Parga me një autobus dhe nga LEFKAS (NYDRI) me një NICE varkë fillon Cruise i njohur: kemi vizituar, LEFKAS Island (PER 2 SWIMMINGS në Porto KATSIKI DHE EGREMNI) -KEFALONIA (FISCARDO ) – ITHACA (HOME Ulysse’S) -EX ONASIS ISLAND (Scorpios PËR NJË not tretë) – PAPANIKOLI’S Shpella-SPARTI-SPARTOHORISCORPIDI-MADOURI:

Ne vizitoni plazhin më të famshme me rërë në Jon për një ndalesë fantastike not. Unforgetable do të jetë vizita jonë për Fiskardo në ishullin Kefalonia, eu konsiderohet si diamant i Jonit. Çfarë do të bëjë vizitën tonë në Odiseu e ishullit Ithaca një përvojë e mrekullueshme është ajo e pamje spektakolare dhe qëndrimi i dashur i saj është banorë. Ne ndalemi këtu për kafe. Ne do të ketë eksperiencë fantastike për të vizituar shpellën e Papanikolis. Turne rreth ishullit Onasis dhe të ndaluar për të notuar në plazhin e Akrepi.

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>