Hotel Sol

You are here Home Hotelet Hotel Sol

hoteli yne ka 4 yje ka 12 dhoma te bollshme të bukur, duke përfshirë tre dhoma luksoze. Hoteli krenohet me një vend të pakrahasueshëm, të drejtën në plazh Krioneri dhe shëtitje dy minuta “nga qyteti i vjetër, dhe ofron strehim luksoze dhe të shërbimit të jashtëzakonshme.

 

poshtë në plazh për të notuar, kokteje gllënjkë në anën e pishinë, gëzojnë një nga snacks tona të shijshme bar apo lexoni në ballkon tuaj me pamje nga deti ioniu; megjithatë ju zgjidhni për të shpenzuar ditët e tua ne jemi zgjedhja e parë për pushuesit që janë në kërkim për diçka të veçantë në Parga.

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>