Hotel Acropol

You are here Home Hotelet Hotel Acropol

Luksoze takohet efikasitetit dhe rehati në zonën më historike të Parges. Në një mjedis të rafinuar dhe moderne, hotel tradicionale Acropol ofrojnë shërbime më të mira për një qëndrim të rehatshëm.

 

Pas një rinovim të madh, familja Zygouri krijuar me gjithë ngrohtësinë e një mjedisi mikpritës me të brendshme elegante dhoma elegante dhe suita, duke ofruar shërbim të klasit të parë.

 

Biznesi familjar, të fshehura në rrugët e ngushta të qytetit të vjetër të strehuar të Parges, filluan të veprojnë në 1884 dhe ishte i pari hotel në qytet. Pra, sot është nën drejtimin e anëtarëve të familjes Zygouri kompetente.

 

E vendosur në qendër të qytetit në afërsi të detit dhe plazhit të kënetës me pamje nga Kalaja e Parges, dyqane dhe naten ne plazh

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>