Glyki Acheron

You are here Home Eskursionet Glyki Acheron

CDO ekskursion e martë në udhëtim NATYRORE mitik dhe NEKROMANTEION (hyrje shtesë për të paguar), me një ecje të mirë në famshme Acheron RIVER NE NATYRE E PASTËR (NGA TZAVELENA në Dallas BRIDGE) dhe trekking PËR 1 orë e njëzet minuta në lumë deri në SPRINGS (me not pËR ATA QË DUA), PLUS 4 AKTIVITETET nË Acheron RIVER SPRINGS (Canoe ose Rafting-kali hipizimi-Flying Fox-Kalimi i urës prej druri). Atëherë të ndaluar në Gliki Village) për drekë. Duke ecur, Trekking dhe të gjitha aktivitetet e 4 janë me Guides lokale.
ÇMIMI SPECIAL PER PERSON VETEM 37 DREKA EUROJINCLUDING!

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>