Dioni Boutique

You are here Home Hotelet Dioni Boutique

Boutique Hotel Dionë (rinovuar plotësisht) i cila gjendet në qendër të qytetit të Prevezës dhe shumë afër qendrës tradicionale, historike dhe dyqane. Për të hotel është entitet thellësisht të ndërgjegjshëm për mjedisin dhe karakteristika të tjera të shërbimit pa pagesë për biçikleta dhe parkimi privat për biçikletë-udhëtim në qytetin e Prevezës. Qyteti i Prevezës është një destinacion ideal plot vitalitet dhe të infrastrukturës për të gjithë mysafirët. Magjia e vendit dhe populli i ngrohtë dhe mikpritës janë një tipar të veçantë të zonës.

 

Boutique Hotel Dionë përcaktohet nga element unik i banimit ideale për tregtarët, të gjithë mysafirët tanë dhe ata që me të vërtetë duan të gëzojnë pushimet e tyre. Rinovuar, eshte i bukur, me një stil të veçantë estetike plotëson kërkesat dhe kushtet e nevojën tonë për shërbim të madh dhe një nivel shumë të lartë.

 

Zona zbukuro vende të veçanta monumente të tilla të rëndësishme, gjurmët e këmbëve të rrugën unike historike të qytetit të Prevezës, plazhet e bukura, destinacionet unike ekologjike. Rezultati është strehim ideal për nevoja të ndryshme.

 

Hotel Boutique Hotel Dionë, ndodhet në zemër të qytetit dhe është vetëm 3 km nga aeroporti i Aktion si 95 km nga porti ndërkombëtar të Igumenica dhe 3 ½ orë nga Selanik nëpërmjet rrugës Egnatia.Boutique Hotel Dionë ndodhet shumë afër pafund brenda 60 kilometra plazhe në të gjithë bregdetin perëndimor. Për më të kërkuar vizitor do të gjeni plazhin e ëndrrave, që nga Preveza ofron nga gjiret e qetë me ujërat e cekët dhe rërë fine, deri në det të hapur me ujë të thellë dhe pebbles.

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>