Cdo dite Pakso

You are here Home Eskursionet Cdo dite Pakso

Kanë një ditë të madhe në Paxi me anije pirate më të mirë dhe të eksplorojnë Shpella e lashtë Jon. Gëzojnë një dalje në det plot surpriza !!

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>