Bella Vista Hotel

You are here Home Hotelet Bella Vista Hotel

Ndër pemishte të qetë me portokalli aromatik dhe pemë limoni, apartamente Bella Vista ofrojnë një pamje të mrekullueshme të plazhit dhe ujërat bruz e detit ioniu. Vetëm 3 km nga qyteti i Parga, fshatin e qetë e llambat, Bella Vista është destinacion i përsosur për një pushim të relaksuar.

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>