Acrothea Hotel

You are here Home Hotelet Acrothea Hotel

Hoteli “Acrothea Hotel” është e vendosur në qendër të Parga, vetëm 500 metra nga hyrja e qytetit dhe ofron strehim dhe shërbime luksoze! Në zemër të qendrës historike madhështore me ndërtesat e tij neoklasike dhe rrugë të ngushta tradicionale dhe vetëm disa minuta me këmbë nga Kalaja veneciane, Folk & Kishtare Muzeu, plazhi i bukur i Kryoneriou me ujërat bruz dhe në mes të tregut Parga! Edhe pse gjendet në qendër të Parga, një nga privilegjet e mëdha është qetësia që ne gëzojmë në dhomat tona!

 

Një nga hotelet shumë të pakta në Parga, duke u ndërtuar mbi të ofron pamje të mrekullueshme të detit ioniu, PAKSUS, Kalasë veneciane dhe natyrisht gjithë qytetin e Parga të! Kjo është një kompleks i katër ndërtesave me arkitekturë të veçantë, e ndikuar nga stilet neo-klasike dhe “shenjave” mbetur në detin ionio, venedikasit dhe francezët!

 

Familja Tsovili që shkon në hotel dhe operon në fushën e turizmit (fokusi – soggiorno) nga 1954 për të rregulluar mikpritjen e ngrohtë, pushimet tuaja në Parga qenë relaksim të plotë, rekreative dhe cilësi …! Ne jemi gjithmonë aty për të ju informuar në lidhje me turne, bukuritë lokale dhe mundësitë më të mira për festën tuaj është më e mira e mundshme! Ne shpresojmë që ju do të vijnë si mysafirë të Parga dhe të lënë si miq të mirë të familjes dhe të qytetit tonë

  No offers available

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Customer reviews

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>