Κέρκυρα

Σήμερα
You are here Home Αρχικη Σελίδα Κέρκυρα
Corfu @el

Σε αυτήν την ολοήμερη ξενάγηση θα επισκεφθούμε την Κέρκυρα , το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων , και το πιο διάσημο από αυτά .
Η ιστορία του νησιού είναι φορτωμένο με μάχες και κατακτήσεις . Η κληρονομιά αυτών των αγώνων είναι ορατά με τη μορφή των κάστρων στρατηγικά σημεία σε όλο το νησί . Δύο από αυτά τα κάστρα επισυνάψουν κεφαλαίου της , η οποία είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που περιβάλλεται με τέτοιο τρόπο . Ως εκ τούτου , το κεφάλαιο της Κέρκυρας έχει επίσημα χαρακτηριστεί ως Καστρόπολη ( «κάστρο της πόλης” ) από την ελληνική κυβέρνηση . Κέρκυρα καιρό ελεγχόμενη από τη Βενετία , η οποία απέκρουσαν πολλές τουρκικές πολιορκίες , πριν πέσει υπό βρετανική κυριαρχία μετά από τους Ναπολεόντειους πολέμους . Κέρκυρα τελικά παραχωρήθηκε από τη Βρετανική Αυτοκρατορία , μαζί με τα υπόλοιπα νησιά των Ηνωμένων Πολιτειών των Ιονίων Νήσων , καθώς και ενοποίηση με την σύγχρονη Ελλάδα συνήφθη το 1864 με τη Συνθήκη του Λονδίνου .
Θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στο παλιό κάστρο , το οποίο είναι ένα παλιό ενετικό φρούριο χτισμένο σε ένα τεχνητό νησάκι με οχυρώσεις γύρω από ολόκληρη την περίμετρο του . Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα , και το Λιστόν , όπου τα περισσότερα από τα εστιατόρια και μπιστρό αφθονούν . Συνεχίζουμε την εκδρομή μας με το νησί , που είναι γνωστή ως το Ποντικονήσι ( ελληνική έννοια ” νησί ποντίκι» ) .

  Καμία προσφορά διαθέσιμη

  Η Κράτηση σας

  Πληροφορίες
  (*) Απαραίτητο
  Η Κράτηση σας στάλθηκε
  Παρακαλώ Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

  Κριτικές Επισκεπτών

  Price
  Location
  Staff
  Services
  Food
  Close Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>